Bambu Çatı Kaplama

Bambu çatılar 5 yıldızlı otellerden müstakil ev sahiplerine kadar herkesin tercih ettiği doğal çatı uygulamalarıdr. Bambu çatı uygulamasını ve bambu çatı kaplama ürünlerimizi inceleyiniz.

Bambu Çatı İle Doğal Mekanlar Tasarlayın

Bambu çatı kaplama doğal bambu kamış kargı ürünleri ile yapılan çatı ve gölgelik uygulamalarıdır. Bambu çatı uygulamaları turizm işletmelerinin de en çok tercih ettiği doğal çatı ve gölgelik uygulamalarıdır.

Bambu Çatı Nasıl Yapılır?

Bambu çatı kaplama uygulamalarında bambu çit rulo ürünleri ve kamış hasır rulo ürünleri kullanılmaktadır. Bambu çatı kaplama malzemesi olarak kullanılan bambu kamış rulo ürünü sağlam ve estetik kargı ürünlerinden hazırlanmaktadır.
Montaja hazır bambu kamış rulo ürünü ile çatı alanına monte edilir. Tadilat ve dekorasyon işlerine eli yatkın olan herkes bambu kamış kargı ürünü ile bambu çatı uygulaması yapabilir.

Bambu çatı yapımı hakkında daha fazla bilgi almak için bambu çatı nasıl yapılır yazımızı da okuyabilirsiniz.

Bambu Çatı Kaplama ürünleri Nelerdir?

Bambu Kamış Rulo : 

bambu çatı kaplama

Bambu kamış rulo ürünleri sağlam ve düzgün kargı kamışlarının paslanmaz çelik teller ile sıkı bir şekilde bağlanması ile imal edilen ürünlerdir. Bamu çit ve bambu çatı uygulamalarında sıklıkla kullanılan bambu çatı kaplama malzemesi uygulanması kolay ve ekonomiktir.

Kamış Hasır Rulo: 

bambu çatı kaplama

Kamış hasır rulo genellikle hasır çatı uygulamalarında kullanılan bu ürün. Bambu çatı uygulamalarında bambu kamış ve osb membran ile kullanıldığında hem suya dayanıklı olacak hem de çok iyi bir ısı yalıtımı sağlayacaktır. Kamış hasır ürünümüz de saz kamışları ile hazırlanan üründür. Bambu kamışa göre daha hafif ve ince bir yapıda olmaktadır.

Bambu Çatı Kaplama Hangi Zeminlere Yapılabilir?

  • Bambu çatı kaplamalar, beton, ahşap, PVC, sac, demir ve çelik konstrüksiyon zeminlere kolaylıkla uygulanabilir.
  • Kamelya ve çardaklar üzerine,
  • Pergola ve veranda çatılarına,
  • Dış mekanlarda bulunan oturma alanlarınızın çatılarına, 
  • Turizm işletmelerinde bulunan kameriye, loca, cafe, bar gibi alanların çatılarına uygulanabilir.


Bambu Çatıların Avantajları Nelerdir?

bambu çatı kaplama

  • Bambu çatılar %100 doğal ürünler ile yapıldığı için çevre dostudur ve mekanlarınıza doğal bir görünüm kazandırır.
  • Bambu çatı kaplamaları diğer çatı uygulamalarına göre ekonomik ve uygulanması kolaydır.
  • Bambu çatı kaplama ürünleri ile yapılan çatı ve gölgelikler hem mahremiyet sağlar hem de rüzgarı büyük ölçüde keser.
  • Bambu çatı kaplamaları hiçbir kimyasal madde içermediği için insan sağlığını tehdit etmez ve deprem sırasında hiçbir tehlike teşkil etmez.
  • Bambu çatı kaplama ürünleri beton, PVC, Demir, ahşap, çelik konstrüksiyon gibi tüm zeminlere uygulanabilir. 
  • OSB membran ve bambu kamış rulo ürünü ile birlikte uygulandığında yağmur ve su geçirmez bir bambu çatıya sahip olabilirsiniz.
  • Bambu çatılar ile hem doğal hem de uzun ömürlü bir çatıya sahip olursunuz.
  • Bambu çatı uygulamalarında çin otu ve saz hasır otları ile egzotik ve görsel olarak çok şık modern kamelya ve çardak gölgeliklere sahip olabilirsiniz.

Bambu Çatı Fiyatları Nelerdir?

Bambu çatı kaplama fiyatları uygulama yapılacak alan ve kullanılacak malzemeye göre değişmektedir. Bambu kamış ve kamış hasır rulo ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşınız. Bambu çatı kaplama uygulaması için kargı ya da saz kamışı ürünü kullanabileceğiniz gibi ikisini birlikte de kullanarak daha uzun ömürlü su geçirmez bambu çatı kaplamaya sahip olabilirsiniz.

Bambu çatı kaplama ürünlerimiz ve fiyatlarımız hakkında detaylı bilgi almak için web sitemiz üzerindeki telefon numaralarımızdan ve whatsapp sipariş hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Resimler