Hasır Şemsiye Modelleri


Birbirinden farklı ve şık hasır şemsiye modellerimizi keşfedin| Türkiye'nin her yerine toptan ve perakende hasır şemsiye satışlarımız mevcuttur. Hasır şemsiye fiyatlarımız ve modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşınız.

Hasır Şemsiye Modellerimiz

Hasır şemsiyeler plajlarda ve bahçelerde kullanımı oldukça yaygın doğal gölgelik şemsiye modelleridir. Hasır şemsiye modellerimizi kullanılan bitki türüne ve uygulama türüne göre farklı modellerde imal edilmektedir. 

 

Klasik Hasır Plaj Şemsiyesi

Klasik hasır şemsiyeler genellikle her plajda göreceğiniz örme hasır tekniği ile yapılan şemsiyelerdir. Hasır dekorasyon ustalarımız tarafından kargı kamışları ile imal edilen hasır şemsiyler uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Türkiye genelinde toptan ve perakende hasır şemsiye imalat ve satışlarımız bulunmaktadır.

 

Saz Kamış Şemsiyeler

Saz şemsiye modellerimiz adından da anlaşıldığı gibi saz kamışları ile imal edilen plaj şemsiyesi modelimizdir. Saz dekorasyon ustalarımız ile saz kamışları şemsiye iskeletine örülerek imal edilmektedir. Saz çatı ve kamış çatı uygulamalarında olduğu gibi saz kamış şemsiyelerimizde tek katlı ya da kademeli kamış modellerinde yapılabilmektedir. Tüm saz şemsiye modellerimiz hakkında ayrıntılı bilgi almak ve sipariş vermek için web sayfamız üzerindeki iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşınız.

 

Bambu Şemsiye

Bambu şemsiye modellerimiz kargı kamışı ile imal edilen bambu görünümlü hasır şemsiye modelizdir. Klasik hasır şemsiye de olduğu gibi örme hasır tekniği kullanılmaz. Kargı kamışları kesilmeden şemsiye ölçülerine uygun boyutlara getirilir.  Bambu şemsiye ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşınız.

 

Saz Hasır Otu Şemsiye Modellerimiz

Egzotik görünüme sahip bu hasır şemsiye modelimiz sizi maldivlerde hissettirecek. Dolgun dokusu ve şık görünümü ile her mekana çok yakışan bu hasır şemsiye modelimiz çin otu ile imal edilmektedir. 

Çin otu, saz hasır otu, gıyak otu, saçak otu olarak ta adlandırılan bu ürünler son zamanlarda hasır kamelya ve hasır gölgelik uygulamalarında da çok popüler bir kullanıma sahip olmuştur. 

Özellike 5 Yıldızlı otellerin ve tatil köylerinin vazgeçilmezi olan hasır şemsiye modellerimiz hakkında ayrıntılı bilgi almak ve sipariş vermek için hemen bize ulaşınız.

Hasır Şemsiye Kullanım Alanları

  • Plajlarda ve Sahillerde
  • Turizm işletmelerinde havuz kenarlarında
  • Düğün salonu, restoran, cafe gibi işletmelerin dış mekanlarında
  • Villa ve müstakil evlerin bahçelerinde hasır şemsiyeler sıklıkla tercih edilmektedir.

Hasır Şemsiye Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

  • Hasır şemsiyeler tamamen doğal ürünler ve bitkiler ile yapıldıkları için doğa dostu ve yenilenebilir ürünlerdir.
  • Hasır şemsiyeler, bez, plastik şemsiyelere göre sıcaklarda çok daha ferah bir gölgelik sağlar.
  • Hasır şemsiyeler uzun ömürlü ve ek bakım maliyetleri yoktur.
  • Hasır şemsiyeler mekanlarınıza doğal ve egzotik bir hava katar ve size ve misafirlerinize kendini hayran bırakır.
  • %100 doğal ürünlerden imal edildikleri için insan sağlığını tehdit etmez aksine huzur verir ve yorgunluğunuzu gidermek için harika bir ortam sunar.
     

Resimler