Hasır Balkon Uygulaması Nasıl Yapılır?

Hasır çit ile hasır balkon uygulaması yapımı hakkında tüm bilgileri öğrenin. Hasır balkon uygulaması ve balkon için hasır ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşınız.

Balkon için Hasır Çit Montajı Nasıl Yapılır?

Evlerimizin balkonlarını daha doğal ve yorgunluğunuzu gidereceğiniz hoş mekanlara dönüştürebilirsiniz. Cam balkon ya da diğer balkon kapatma uygulamaları maliyetli uygulamalar olduğu için herkesin tercihi olmamaktadır. 

Hasır Balkon Uygulaması Nedir?

Peki size hasır çit ile balkonlarınızı hem doğal hem de mahremiyeti olan bir alana dönüştürebileceğinizi söylersek hem de bunu uygun bir bütçe ile yapabileceğinizi belirtirsek ne dersiniz?
Günümüzde insanlar hasır balkon gibi uygulamaları da maliyetleri uygun ve dekoratif çözümler sunduğu için sıklıkla tercih etmektedir: Hasır balkon kesinlikle alanlarınızı daraltmaz, mahremiyet sunar ve rüzgarı keser. Üstelik size daha doğal bir ortam sunarak bunları yapacaktır.

 

Hasır Balkon Uygulaması Nasıl Yapılır?

Bu yazımızda sizlere uygun fiyatlı ve şık bir dekorasyon çözümü sunan balkonlarınızı doğallaştırıcı ve size mahremiyet sağlayacak harika bir çözüm olan hasır balkon uygulamasının nasıl yapılacağını anlatıyoruz.

 

Hasır Balkon Uygulamasında Gerekli Malzemeler

Hasır Balkon Çit Malzemesi

  • Hasır Çit 
  • Plastik Klips
  • İşte hepsi bu kadar ve bu uygulamayı kendiniz evinizde çok kolay bir şekilde aşağıdaki adımları uygulayarak yapabileceksiniz.

 

Hasır Balkon Uygulamasının Avantajları Nelerdir?

  • Kesinlikle alanlarınızı daraltmaz ve ferah bir ortam sunar.
  • Kamış hasırın doğal ve estetik dokusu ile balkonlarınızı doğal ve şık bir mekana dönüşecektir.
  • Kamış hasır rulonun sık dokusu size iyi bir mahremiyet sağlar ve rüzgarı keser.
  • Kamış hasır rulo %100 doğal ve hiçbir kimyasal kullanılmadan imal edilen bir ürün olduğu için sağlığınızı tehdit etmez aksine doğal yapısı ile sizi sakinleştirir ve huzur verir.
  • Kamış hasır rulonun balkonlarda uygulaması oldukça basit ve zahmetsizdir.

 

Hasır Balkon Uygulaması Yapımı

Hasır balkon uygulaması için tek ihtiyacınız olan plastik klipsler ve kamış hasır rulo ürünüdür. uygulamayı 2 kişi yapmanız daha kolay ve hızlı olacaktır. Kamış hasır ruloyu balkon demirlerinin başlangıç ucundan ya da montajın başlanmasını istediğiniz balkon alanından yavaş yavaş açarak monte ediniz. Sık aralıklar ile plastik klipsler ile kamış hasır ruloyu gerdirerek açınız ve monte ediniz. Tüm alanı bu şekilde çevirerek uygulamayı tamamlayınız.

Esneyen bir kısım var ise o bölgeyi ek klipsler ile bağlayarak montajı bitiriniz. İşte bu kadar hasır balkon uygulamanız tamamlanmıştır.

 

Hasır Balkon Yapımı Hakkında Danışmanlık Alın.

Hasır balkon yapımı hakkında ve ürün ebatlarımız hakkında aklınıza takılan tüm soruları sipariş hattımızdan bizi arayarak iletebilirsiniz. Tecrübeli hasır dekorasyon ustalarımız ile balkonlarınıza uygun ürün miktarını ve boyutlarını belirleyerek size en uygun ürünü sunuyoruz.